Wij bieden: ontbijt, een warme maaltijd, leuke activiteiten
voor de kinderen, vaste gezichten op de groep,
oprechte aandacht.

 

Ontbijt

Ontbijt is een goede start!

Goed ontbijten is voor iedereen van belang, maar zeker voor kinderen. Vooral een goed ontbijt dat bestaat uit brood of graanproducten is essentieel voor een goede start van de dag voor het kind. Een kind heeft deze voedingsstoffen namelijk nodig om goed te kunnen groeien of nieuwe dingen te leren. Het ontbijt is de brandstof die de motor doet draaien!

Warme maaltijd

Warme maaltijden zijn heerlijk en de kinderen zijn er gek op!

Elke dag om half twaalf zet de huishoudelijke medewerkster een warme maaltijd op tafel. Ze houdt bij het koken rekening met de leeftijd van de kinderen en eventuele allergieën. De kindjes eten hun maaltijd met smaak, want zien eten doet eten! In de groep leert het kind verschillende smaken waarderen. Dat gaat heel vanzelfsprekend, immers: alle andere kinderen in de groep eten hetzelfde. Wat ook heel vanzelf gaat, is de manier waarop het kind het prakje leert eten!

Dreumesdans en peuterdans

Babydans, dreumesdans en peuterdans is leuk, gezond en leerzaam!

Op speelse wijze leren kindjes luisteren en bewegen op muziek, leren zij nieuwe woorden en begrippen. Kinderen gebruiken hun fantasie en beleven prachtige dansmomenten!

Opa en oma activiteit

Opa en oma activiteit is gezellig!

Eén keer in de drie weken gaan er kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar naar de Zorgtuinderij, waar met de kinderen en bewoners een activiteit wordt gedaan. De volgende activiteiten worden ondernomen: zingen, knutselen, puzzelen, koekjes bakken en muziek maken. Het uitgangspunt hierbij is: gezellig samenzijn van bewoners en kinderen in een ontspannen sfeer waarbij er een interactie tussen de bewoners en kinderen tot stand komt!