'Dagverblijf in de vertrouwde omgeving'

't Molentje is een particuliere kinderopvang voor dagopvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. 't Molentje is gevestigd in het prachtige  woonhuis van de karakteristieke boerderij "Nieuw Zuiderveld" welke geheel gerenoveerd is.

In het andere gedeelte van de boerderij is een Zorgtuinderij gevestigd. De bezoekers van de Zorgtuinderij zijn meestal ouderen. Jong en oud onder één dak vormen een gunstige omgeving om op natuurlijke wijze tot interactie te komen. Het streven is om gezamenlijke activiteiten te organiseren. Activiteiten zoals zingen, bewegen, bakken en tuinieren laten zien dat ouderen en kinderen elkaar goed aanvullen. "Nieuw Zuiderveld" is een unieke locatie met een natuurlijke tuin en veilige buitenspeelruimte waar de kinderen kunnen genieten van geuren en kleuren van de natuur.

Er is bewust gekozen voor een kleinschalig kinderdagverblijf, waardoor er een huiselijke sfeer voor zowel de kinderen als de ouders gecreëerd wordt. Persoonlijke aandacht, rust en ruimte zorgen voor een harmonieuze ontwikkeling van het kind.